Director juridic
Director juridic
Link direct si transfer de PageRank
Optimizat SEO Inscriere gratis

           Infiintare firma infiintare-firma-registru.ro
Servicii juridice, consultanta si reprezentare pentru infiintare, modificare firma, sediu social, punct de lucru, rapid si eficient.

Avocat Dreptul Muncii avocat-dreptul-muncii.eu
Avocat specializat in litigii de munca si asigurari sociale. Avocat dreptul muncii Bucuresti. Cabinetul nostru realizeaza servicii complexe de asistenta si reprezentare, atat pentru angajati cat si pentru angajatori in materia dreptului muncii

Costel Gilca Drept social costelgilca.ro
Enciclopedie online de drept social. Legislatie, jurisprudenta, doctrina, dosare tematice, formulare, carti, reviste din domeniile dreptul muncii si dreptul securitaii sociale.

Inregistrare marci nationale, marci comunitare, brevete de inventie - Cabinetul de proprietate indus marcibrevete.ro/
Cabinetul de proprietate industriala Ciupan Cornel ofera consultanta in urmatoarele domenii: MARCI SI INDICATII GEOGRAFICE, INVENTII SI BREVETE DE SOI, MODELE DE UTILITATE si MODELE SI DESENE INDUSTRIALE.

Coduri Caen avocatura.com
Avocatura.com este un portal juridic profesionist adresat intregii comunitati juridice si nu numai din Romania, fiind principala sursa de informare din domeniul juridic romanesc.

Legislatie Codul muncii codul-muncii.webox.ro/
Codul Muncii, act ce reglementeaza totalitatea raporturilor de munca in Romania.

Firma avocatura: proprietate industriala bostinaindproperty.eu
Bostina si Asociatii: Suntem o companie de avocatura specializata in proprietate industriala. Obtinem si protejam titluri de protectie a marcilor de produse sau servicii, desene si modele industriale.

Fonduri structurale nerambursabile | Fonduri Europene mediainvest.ro/
Oferim consultanta in realizarea de proiecte Phare. Realizam proiecte pentru accesarea de fonduri structurale, fonduri nerambursabile. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de credite.

Realizam robe pentru avocati - producator direct robe-avocati.ro
Producator confectii textile executa la comanda, cu livreare rapida, robe pentru avocati sau juristi. Pentru detalii www.robe-avocati.ro, email: productie@productie.ro, tel : 021-3440270, 0722-467017

Rolicitatii.ro rolicitatii.ro
Doar aici gasiti structurat licitatiile pentru Achizitii Publice cumulate din mai multe surse: Monitorul Oficial, Sistemul electronic de achizitii publice, Cotidiene nationale si locale, Site-uri institutii publice ( Primarii, Consilii locale), Banci, Bursa de marfuri etc. Tot aici gasiti Licitatii de Vanzare ale bunurilor mobile sau imobile scoase la licitatie de catre: Executori judecatoresti,

Model de Contract modele-contracte.webcert.ro/
Modele de contracte comerciale si civile cu acces online gratuit.

Adauga site


Legis - program de legislatie romaneasca legistm.ro/
Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.

Cabinet Avocat :: Cabinet Avocat Dambovita avocatmarta.ro
Cabinetele de avocatura asociate Marta Adriana si Grigore Alexandra ofera servicii specializate de reprezentare in instanta si consultanta juridica.

ROMARK - INREGISTRARE MARCA - CONSULTANTA MARCI romarkip.ro
RoMark Intellectual Property - ofera servicii profesionale de consultanta privind obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor industriale, inventiilor, la nivel national - OSIM, comunitar - OHIM, international - WIPO.

Infiintare firma - Infiintari Firme - Acte firma infiintare-firma.ro/
Servicii profesionale de infiintare firme SRL si SA. Orice fel de modificari ale actului constitutiv. Oferim sediu social sau birou virtual pentru inregistrarea sau schimbarea sediului companiilor. Experienta noastra in acest domeniu ne recomanda!

Consultanta financiar contabila , Legislatie, servicii contabile , Bucuresti , SemperFi.ro semperfi.ro
Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala (impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, accize, asigurari sociale)

Adauga site

Inregistrare Marca inregistraremarca.siteoficial.ro
Inregistrare de marci si brand name-uri in Romania legislatie si informatii utile.

Contabilitate bentaconsult.ro
Impreuna putem transforma: codul fiscal, codul de procedura fiscala,codul muncii, intr-un instrument de lucru. Asistenta fiscala se adreseaza compartimentelor: contabilitate, resurse unane, juridic ale unei societati comerciale fiind un real ajutor managerului de succes.

Servicii Juridice - Legal Consult - Legal Team Pro prolegal.ro
Legal Team Pro ofera servicii juridice: Infiintari, Preschimbare certificat de inmatriculare, Preschimbare CUI, Recodificare CAEN, Modificari act constitutiv, Reprezentare juridica, Contracte, Creante. Preturi rezonabile. Website: www.prolegal.ro

Bostina & Asociatii: firma de avocatura bostinalawyers.eu
Bostina & Asociatii: Va invitam sa intrati pe site-ul celei mai mari firma de avocatura de pe piata de consultanta juridica din Romania. Daca doriti sa ne contactati, folositi sectiunea dedicata.

Infiintare firma infiintare-firma.com/
Consultanta juridica infiintare societati comerciale, infiintare asociatii si fundatii, modificare act constitutiv, obtinere permise de munca si de sedere pentru cetateni straini.

Recuperare Creante recuperare-creante.webox.ro/
Locul de intalnire a cererii cu oferta de recuperare de debite; managementul creantelor.

Cabinet Avocati Bucuresti hca.ro
Cabinetul de avocatura Hristescu, avand in componenta o echipa de avocati cu o vasta experienta in dreptul comercial si dreptul afacerilor, are ca principal domeniu de activitate infiintarea si administrarea firmelor si societatilor comerciale, tranzactiile imobiliare si investitiilei financiare, medieri si concilieri, intocmire si redactare contracte, solutionare litigii si concilieri.

Univers Consult universconsult.ro
Acordam consultanta juridica pentru orice fel de probleme de drept civil, recuperari de creante, consultanta fiscala, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

CONDITII INCOTERMS conditii-incoterms.com
INCOTERMS sunt termeni comerciali acceptati international, definind regulile conform carora cumparatorul si vanzatorul stabilesc conditiile transportului marfii, precum si orice alte responsabilitati cu privire la proprietatea marfii. Sunt folositi pe baza unui acord de vanzare sau alta metoda de tranzactionare.

Adauga site


Obtinere Cetatenie Romana cetateanroman.ro
Societate de avocatura specializata in solutionarea dosarelor de cetatenie va poate sprijini in procesul de obtinere a cetateniei romane, redobandirea cetateniei romane,renuntarea la cetatenia romana,rezidenta in Romania si obtinerea permisului de munca in Romania.

Legislatie legislatieromaneasca.ro
LEGISLATIE - Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.

Consultatie juridica divort varzaru.ro
Cabinetul de avocatura Ion Varzaru realizeaza pentru dumneavoastra infiintari de societati comerciale, consultatie juridica divort si va ofera consultanta in domeniile: avocat mosteniri Bucuresti, avocat succesiuni si avocat comercial Bucuresti, avocat inintare firme si avocat accidente auto.

Codul muncii codul-muncii.net
Site informativ ce va prezinta codul muncii actualizat si structurat cu toate modificarile aduse acestuia, contractul colectiv de munca unic la nivel national pentru anii 2007 - 2010 precum si legea pensiilor cu modificarile OUG 19/2007 din 28 martie 2007.

Adauga site

Administratie

Anunturi

Asigurari

Comunicatii

Consultanta

Finante

Firme

Juridic


Contact Parteneri Micul Paris Muzica rock YourMarket
SEO DreptOnline.ro Avocat