Director consultanta
Director consultanta
Link direct si transfer de PageRank
Optimizat SEO Inscriere gratis

           Audit Financiar auditone.ro
Audit one iti ofera servicii de audit intern si financiar precum si consultanta fiscala si financiara pentru afacerea ta

Modele acte, documente, cereri, plangeri, procuri, actiuni si contracte diverse. modele-acte.home.ro
modele si exemple de acte, actiuni, modele cereri de chemare in judecata, modele contracte, procuri, plangeri, diverse altele, necesare atat in instanta de judecata cat si - alte domenii.

Credite ipotecare creditadvisor.ro/
Credit Advisor va ofera consultanta in vederea obtinerii celor mai bune credite ipotecare, credite auto, credite de nevoi personale.

Certificare ISO consultanta-certificare.ro/
Managementul calitatii si ISO 9000; consultanta si certificare ISO 14001; portal de consultanta in standarde de calitate ISO, intalnirea cererii cu oferta de consultanta si certificare ISO

Data Soft SRL - expertiza contabila, resurse umane datasoftsm.ro
DATA SOFT SRL este o societate de audit, contabilitate si servicii de consultanta financiar-contabila. Organizatia noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Protectia Muncii P.S.I. protectia-muncii-psi.ro
- Sanatatea si Securitatea Muncii - Prevenirea si Stingerea Incendiilor (P.S.I.) - Evaluarea Riscurilor de Accidente si Imbolnaviri Profesonale

Expert Trading&Consulting - consulting-expert.ro
Consultanta pentru obtinerea de finantari europene nerambursabile - fonduri structurale, consultanta financiar-bancara, cofinantari, credite de investitii.

Adauga site


Audit financiar bgconta.ro
BGConta este o societate cu capital romanesc ce ofera servicii de audit financiar, audit intern, consultanta fiscala, financial audit, due dilligence, fiscal consultancy, business advisory, tax planning, internal audit.

ZM Total Contexpert - contexpert.eu
societate de contabilitate, contabilitate internationala, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil

Servicii de proiectare si consultanta in constructii; solutii CAD la preturi incredibile lilstructuraldesign.ro
L I L Structural Design, firma condusa de catre universitar experimentat, ofera servicii de proiectare asistata (concepere, modelare, analiza si optimizare structurala) si consultanta in constructii pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti. De asemenea, firma propune proiectantilor produsele "CADian" - soft CAD profesional.

Cadastru Intabulare si Topografie lucraricadastru.ro
Servicii profesionale de cadastru, intabulare si topografie in Bucuresti si imprejurimi.

Adauga site

Studiu de fezabilitate studiudefezabilitate.ro
Asa cum spune si numele, studiul de fezabilitate este o analiza a viabilitatii unei idei. Toate activitatile studiului sunt directionate catre obtinerea raspunsului la intrebarea “putem investii in aceasta idee de afaceri?”

Sonometrie, Consultanta saphiraconsulting.ro
Saphira Consulting: suntem un grup de experti. In ce ne specializam? Suntem profesionisti in lucrari de proiectare, consultanta, cercetare, asistenta tehnica si servicii de protectia mediului.

Cultura organizationala training-consultanta.ro/
Consultanta ofera ocazia de a va proiecta afacerea in legatura directa cu actualitatea economica si competitionala.

Devize constructii devizconstruct.com
Intocmire si executie devize pentru lucrari de constructii, instalatii, drumuri, poduri, etc. Intocmire devize oferta dupa antemasuratori sau proiect tehnic in vederea participarii la licitatii.

expert, profesionist, consultant, evaluare experts.ro/ro/
RNE Registrul National al Expertilor din Romania - Motor de cautare de Experti, Profesionisti, Specialisti din Romania din peste 35 de categorii si domenii.

consultanta in management, marketing, studii, evaluari compass.ro/ro/
COMPASS Consulting va poate ajuta: studii de marketing, cercetare, studii de fezabilitate si planuri de afaceri, analiza-diagnoza, criza de crestere, balanced scorecards, evaluari, management de proiect

Adauga site


Global Certification Romania - Certificare, Inspectie, Instruire globalcertification.ro
Ofera servicii de evaluare pentru certificare, inspectie si instruire si opereaza prin sediul international de la Londra si o retea de birouri externe ca reprezentante in lume.

Real T.D.C., Bucuresti realtdc.ro
Consultanta, training si audit in domeniul managementului calitatii si producator de premixuri si amelioratori panificatie si patiserie: amelioratori, premixuri panificatie si patiserie, materii prime panificatie, seminte si fulgi cereale.

Adauga site

Administratie

Anunturi

Asigurari

Comunicatii

Consultanta

Finante

Firme

Juridic


Contact Parteneri Micul Paris Muzica rock YourMarket
SEO DreptOnline.ro Avocat